Seminarul Teologic
„Sfântul Ioan Gură de Aur” Slobozia
Ia aminte la tine însuți și la învățătură; stăruie în acestea;
căci făcând acestea, și pe tine te vei mântui și pe cei care te ascultă.
I Tim. 1/16
Premii pentru elevii merituoşi ai Seminarului Teologic
02-07-2018 10:17:55
În ziua pomenirii Sfântului Prooroc Elisei şi a Sfântului Metodie Mărturisitorul, Patriarhul Constantinopolului, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia a organizat festivitatea de premiere a elevilor care s-au remarcat prin rezultate deosebite la învăţătură pe parcursul anului şcolar 2017-2018. Ei au primit în dar diplome şi cărţi, prin bunăvoinţa Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor.
În debutul ceremoniei, PCuv Protos Maxim Budea a rostit rugăciunea de sfârşit de an şcolar, după care părintele director Marin Sebastian a făcut o evaluare a activităţii desfăşurate în Seminarul Teologic din luna septembrie 2017 până în iunie 2018, felicitându-i pe cei care au preţuit timpul învăţând şi adresând cuvânt de îndemn la mai multă muncă celor care s-au ostenit mai puţin.
A urmat decernarea premiilor de către fiecare părinte diriginte, iar, la final, PC Pr. Consilier Manuel Rusu, a transmis tuturor: elevi, profesori, părinţi şi ostenitori ai Seminarului, cuvânt de binecuvântare din partea Preasfinţiei Sale şi i-a îndemnat pe toţi să preţuiască învăţătura Domnului nostru Iisus Hristos şi să fie pe toată perioada vacanţei mărturisitori prin credinţă şi faptă.

24-04-2019 02:00