Festivitatea de absolvire a clasei a XII-a

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la sala de festivități a Centrului Socio-Cultural Damaschin Episcopul  a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, a avut loc în ziua de 30 mai 2019, festivitatea de absolvire a clasei a XII-a a promoției 2019 a Seminarului Teologic Ortodox Sfântul Ioan Gură de Aur Slobozia. La eveniment au participa P.Cuv. Părinte Rafail, Vicar Eparhial, în calitate de delegat al Chiriarhului, P.C. Pr. Manuel Rusu, Consilier Cultural, profesorii, părinții și elevii Seminarului .

În cuvântul de debut, P.Cuv. Părinte Vicar Rafail a transmis binecuvântarea Preasfinției Sale tuturor participanților la eveniment și s-a adresat cu îndemnuri părintești atât elevilor, cât și părinților, felicitând în același timp cadrele didactice pentru efortul depus în modelarea tinerelor vlăstare pe care le-au călăuzit în cei patru ani de liceu.

A urmat cuvântul de mulțumire rostit de elevul Ștefan Georgian Lucian, care a scos în evidență că anii petrecuți în Seminarul Teologic Slobozia constituie un progres evident în transformarea lor de la stadiul de copil la cel de adolescent.

În ton cu momentul festiv, P. Cuv. Protos. Maxim Budea a recitat două poeme cu îndemnuri pentru cultivarea virtuților creștine.

Înainte de anunțarea premianților, P. C. Pr. Marin Sebastian, directorul școlii, le-a reamintit elevilor că sunt chemați să fie slujitori ai lui Dumnezeu și ai semenilor, iar pentru reușita acestui deziderat sunt datori să meargă pe drumul vieții călăuziți de trei valori: Rugăciunea, Sfânta Scriptură și Sfânta Liturghie. Au fost felicitați elevii silitori, părinții care au fost mereu aproape de școală, corpul profesoral și a adus cuvânt de mulțumire Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor pentru grija permanentă arătată față de Seminarul Teologic.

În final, au fost premiați elevii cu rezultate deosebite, care au primit diplome și cărți oferite în dar de Centrul Eparhial. 

Se încarcă
0%
încărcat
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...