Masa de post e mai gustoasă

       Seminarul Teologic Ortodox Slobozia parcurge un vizibil proces de perfecționare. Acum a venit rândul doamnelor bucătărese să demonstreze. Masa pregătită în Postul Sfintelor Paști a devenit mai gustoasă prin adăugarea unor mâncăruri noi. Pe lângă preparatele tradiționale de post, la cantina școlară se prepară: pizza de post, guacamole, borș de casă, pregătit după o rețetă tradițională, chifteluțe de legume, salată asortată din sfeclă roșie, gogoșari și pătrunjel, salată de crudități, prăjituri de post și altele.

      Cele trei mese zilnice sunt pregătite sub atenta supraveghere a Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, care se îngrijește atât de proveniența alimentelor, cât și de calitatea meniului, ținând cont că elevii se află la vârsta dezvoltării fizice și intelectuale, fapt pentru care e necesar un meniu echilibrat și bogat în vitamine.

       Mulțumim tuturor care poartă de grijă școlii noastre și celor care se ostenesc pentru buna ei funcționare.

Se încarcă
0%
încărcat
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat...
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...